¤ Sommar och sol ¤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag banne mig har vi haft rejäl sommarvärme. Blev lite smått chockad när jag kollade på termometern när jag plockade fram kvällsmaten. Men löftet till mig själv håller jag; att inte hävda att det är för varmt. Jag vet hur mycket jag HATADE snön där i slutet av vintern. Nej, nu njuter vi av solen ordentligt :)

Vi har vart o handlat lite idag. Grejerna i kylen har en tendens att ta slut även i detta hem. Konstigt va? ^^ Blev lite shoppande vid sidan om också. Fett nice (japp, fjortis uttyck till tusen o det var änna meningen, haha).

Tror jag egentligen är för trött för att blogga *tss*. Borde kanske stoppa ned huvudet i sängen o sova? Finns ju en dag imorrn med.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.