Wall44

Jag vet inte hur många av er som har canvastavlor där hemma med foton på era barn etc? Det är iaf något som idag är vanligt. O som ni vet är ju jag den som gärna är lik andra men vill vara ”egen” på samma gång. Wall44 har lösningen! Av ett foto gör de oljemålningar. O hur coolt är inte det? Minsta tavlan kostar 599:- och jag kan LOVA er att en beställning kommer att göras inom kort. En tavla med Pluttis & Mini som ska hänga i sovrummet. Ååhh vad fint det kommer bli! Tavlorna målas av en konstnär och är på så vis helt unika. Precis som mina älskade ungar

This entry was posted in Pyssel, Shopping. Bookmark the permalink.

One Response to Wall44

  1. Sandra says:

    Ja, hittade ett jätte snyggt linneskåp med men de skulle inte få plats hos oss :(
    Försöker byta ut våra möbler en och en till 50/60 tals möbler.