10 månader och 10 kilo!

10 månaders kontrollen på BVC visade att Mini passerat 10 kilos gränsen. JÖSSES! Inte märks det väl att Mini är en matglad unge? ^^

Känns så skönt att veta att alla siffrorna var (är) som de ska. Inte för att jag oroar mig egentligen..men lite ”BVC nojja” har jag alltid strax innan man ska dit. Nu blir det dags att ställa sig vid spisen. Lunch skall lagas till Mini & moi. Sen skall tanken tänkas på middagen också. Kul att vi dessutom får en middagsgäst!

Hoppas att ni får en fortsatt bra dag allesammans!

 

This entry was posted in "Mini", Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

2 Responses to 10 månader och 10 kilo!

 1. Emma says:

  Vad gott att mini växer och mår gott =) =)

  Jo jag var aldrig orolig för bebis igår, mer för min egna skull. Haha! Men men, nu är det lugnt =). Hm jo han tyckte nog hela situationen var spännande så jag vet inte riktigt vad han tyckte om just att sitta framåt. Men han får allt sitta bakåtvänt 1 år till iaf. När bebisen är redo att ta över hans stol =)

  Hoppas allt är bra med er?? =)
  Kraam

 2. mrstroll says:

  Ja de såg inte så fint ut efter en vecka ;-).
  Såg du scarfen jag köpte, Svart med körsbär. Var bara tvungen.
  Hihi.