Test av det där förbannade knät.

Jag valde kanske att utmana ödet; vi tog en promenad i eftermiddags. Jag ville se om knät blev värre eller om smärtan höll sig på en jämn nivå. Lite smått bingo till mig, smärtan höll sig ganska jämn. Jag fattar fortfarande inte vad jag har gjort?! Pluttis cyklade och Mini satt i vagnen och jollrade hej vilt. Fanns tydligen mycket att säga om träden och buskarna som vi passerade? Haha!

Kidsen sover och det är knäpp tyst här hemma. Nu skall jag ta tag i pluggeriet som kommer ske ”offline” idag. Har MASSA litteratur som behöver plöjas igenom. Bänka sig vid köksbordet som jag alltid gör och bredvid mig får stans största kopp té göra mig sällskap.

Hur spenderar ni er måndagskväll?

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.