Early morning.

Det vart en tidig morgon i detta hushåll. Klockan hade passerat 5 men inte med många minutrar. Hör o häpna; det var inte Mini som skulle upp o busa utan Pluttis! Fick h*n och somna om efter en stund bredvid mig i ”tha mommy bedroom”. Gött! Jag var inte sååå sugen på o kliva upp långt innan alarmet. Huvva nej!

Idag blir det plugg online. Vi (jag o gamla studiekamraten) har haft sjuka ungar och det har funnits annat som kommit emellan. En vecka utan onlineplugg = we have a lot to do. knäpp som jag är så längtar jag, ungefär som ett barn på julafton.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

3 Responses to Early morning.

  1. Amelie says:

    Ja det tycker jag absolut. =)

  2. Tina says:

    Klockan fem är lite väl tidigt ja. ;) Här klev vi upp 7 och sen somnade vi om och vaknade 9! :)

  3. Tina says:

    Ja en tripp trapp stol hade varit super för dom kan ha den så länge. :) Dock kostar den lite mer men vi får se vad det blir. :)