Dagen har rullat på.

Plugget avklarades online. Fasen vad snabbt vi avklarade dagens ”plugg måste”. Yeah :) Skönt när det går snabbt och ”smärtfritt”.

Mini fick i sig ett mellanmål innan vi satte oss på bussen ned mot city. Böcker lämnades åter på högskolebiblioteket och sen vände klackarna mot ”affärshuset” i city. Avklarade en del butiker och visst ’råkade’ lite kläder följa med hem till Mini. H*n har kläder, missfötstå mig rätt; jag är bara sån att jag vill ha mer, uppdatera, köpa plagg som matchar det som redan finns. Fylla ut garderoben. Komplettera liksom. Och efter dagens inköp känns garderoben liiite mer komplett *fniss*. Ni som känner mig, ni vet att jag aldrig kan få nog när det gäller att inhandla kläder/saker till mina barn. Jag själv? Äsch, det är icke lika viktigt. Passade på att kika in i kiosken också. Köpte en tidning till Pluttisen. H*n har så mycket kläder så då får h*n annat istället. Rätt ska vara rätt :)

Ikväll blir det mommy&pluttis mys i soffan. Myspys!

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagen har rullat på.

  1. MrsTroll says:

    Hihi så där gör jag med…
    Förra helgen köpte jag en tidning till båda, rätt ska vara rätt (men vad ska busa med en tidning till?)
    Men försöker alltid göra lika när de handlas.. Även om de nu är den lite större som behöver nytt eftersom den mindre redan har allt (tack vare den lite större ;-) ).. Har redan kompletterat färdigt de som behövs till våren, om/när den dyker upp…

  2. Tina says:

    Det är så himla roligt att köpa kläder till barn! :) Tycker det är roligare köpa kläder till Nellie än mig själv. :)