Då & nu

Tillåt mig asgarva. Ja, såhär såg jag ut för ca: 4 år sedan (2007 för den som inte orkar räkna). JÖSSES vilken skillnad! Uttöjda öron (12mm om jag inte minns fel?), kortklippt (höll på att spara ut kaluffsen från att en gång ha varit helt rakad).. Man kan ju knappt tro att det <där> är <jag>.. En förändring har skett. A big one! Och jag antar att ni inte annat kan göra än att hålla med då jag säger att; jag har gått o blivit förbannat mycket finare <3

This entry was posted in Nalle tycker & tänker. Bookmark the permalink.

3 Responses to Då & nu

 1. Amelie says:

  Jag måste faktiskt säga att jag tyckte att du var väldigt fin redan då! <3

 2. Tina says:

  Ja du såg annorlunda ut men fortfarande fin. :)

 3. MrsTroll says:

  Sötnöt… Du passade väldigt bra i båda varianterna.. Men man förändras en hel del genom åren..
  Antar dina töjningar hoppade till mig då, haha.. Fast jag har ”bara” 8mm och väldigt nöjd med den stl. Lagom för moi :-).

  Drygt 4 timmar kvar då till nåldejten.. :-)