26 Februari, 2011.

Igår var en bra dag. Jag fick gjort en massa måsten och borden, avklarade en del plugg online och mycket mer därtill. Idag är det likadant, jag hade hunnit med massor innan klockan har slagit 10. Jösses! Jag är på g må jag säga ;)

Idag blir det en trip ned till stan skulle jag kunna tippa på. Har ni märkt hur halt det är ute? Galet säger jag! Blir inte att promenixa (vill inte slå halvt ihjäl mig) och inte heller blir det att åka med Bettan (bilen..men ni borde ju veta vid detta laget att jag kallar bilen så..?) Haha. Färdmedlet idag blir att åka buss. Hör o häpna. Haha. Inte ofta det sker, men ibland så. Ska in på högskolan en vända samt att det blir nog att kika lite i ”affärshuset” i stan också. Sen då? Ska försöka styra ihop lite plugg online också. Jepp, på en lördag. Gäller att passa på alla veckans dagar om man skall få ihop olika kurser, scheman och annat. Bland det klurigaste när man är distansare. Det är ju liksom inte bara mitt liv som skall pusslas ihop med plugget utan man måste även ta hänsyn till studiekamraternas livssituation där dessa har barn i alla åldrar som skall iväg på simskola/fotbollsträning o gud vet vad.. Men vi lyckas pussla. Idag får vi nog till en liten stund. Bättre lite än inget alls som vi brukar säga ;) Nej, urs..nu svamlar jag omkring. Bäst att sluta o ta tag i det som bör tas tag i. Tjiiing.

This entry was posted in Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.