Igår kväll.

Satte mig i soffan en vända och bläddrade i senaste numret av Sköna hem. Det var inte många minuter som jag kunde sitta där minsann. Slet tag i dokumentförstöraren och trasade sönder lite gamla räkningar. Inredningsmagasin har ofta den effekten på mig; att vilja rensa bort massa saker. haha ;) Hemmet har under de senaste månaderna fått sig en piff både här och där. Jag har fortfarande att par grejjer som skall bockas av på ”fixa-till-i-hemmet-listan”. Frågan är bara när jag skall få tiden att räcka till att greja?

This entry was posted in Allmänt babbel, Hemma hos oss. Bookmark the permalink.

One Response to Igår kväll.

  1. Tina says:

    Tack! :) Det lutar mot att det blir en färgning av brunt igen. :) Jag har inte sett erat hem ännu. Men snart kanske? :) Jag vet dock att du har fullt upp så vi får ta det den dagen nu har tid över. Hoppas ni har en bra helg!