Det gick vägen :)

Jag behövde inte vara nervös. Oron var obefogad. Jag fixade det! En sten föll bort från mina axlar och jag insåg att halva grejjen nu är avklarad. Bara det sista. Men sen så :)

Vart en lugn och skön dag för vår del. Har lovat pluggkompisen att inte plugga i helgen. Det gick ett par timmar och redan nu känner jag mig extremt rastlös. Jag är så van att vara ”uppe i varv” och plugga så fort kidsen somnat för natten. Vad gör man nu liksom? Jag måste vara skvatt galen som inte vet ”vad mna gör när man inte har plugg o göra”. Vad gör ni liksom? Sitta o glo upp i taket? Nehej ni. Jag pallar knappt av att sitta stilla en kvart i soffan med ett inredningsmagasin..

Om jag pluggar lite, bara liiite, lovar ni att inte skvallra?

This entry was posted in Allmänt babbel, Skola. Bookmark the permalink.

One Response to Det gick vägen :)

  1. Amelie says:

    Haha jag är likadan. XD Jag vet inte alls vad jag ska göra nu när jag är ledig ifrån skolan S: Håller på å klättra på väggarna trots att det finns massor att göra här hemma egentligen. :P