30 Januari, 2011.

Herrejösses. Januari är snart slut. Guuud vad tiden bara springer iväg..! En sak är säker; jag längtar som en tok efter våren och sommaren.

Idag har det grejats och fixats en del här hemma. ”Rom byggdes icke på en dag” som man brukar säga :P Jag har fått en del gjort och har massor kvar.. Men såå roligt att se hemmet ta den form som jag nu bestämt att jag vill ha. Sett att en annan bloggerska från staden där jag bor, som har lagt upp bilder på sitt hem. Och jag kan säga det; jag tycker det är skit roligt att ”få kika in” och se hur folk bor. Jag brukar ju ge er glimtar här och där om hur det ser ut hemma hos oss, men då jag inte ”fått till” det riktigt ännu vill jag inte ge er ”hela bilder” på hemmet än.. Haha :P

This entry was posted in Allmänt babbel, Hemma hos oss. Bookmark the permalink.

Comments are closed.