Resumé 2010.

Resumé 2009 om någon vill leva i det förgångna..

1:a bekännandet kom den 1:a januari –  Trollmor hade då  blivit tvåbarnsmor. En bra start på det nya året! Dagen efter publicerades en annan nyhet; svart på vitt. Jag var gravid. Bf var 20 Juni.   

 

   Naglarna har målats i turkos 311.578 gånger. Och svarta: 1 gång. *haha* Håret har klippts och färgats. Dags att våga ta tag i skallen o bli rödtott under kommande år kanske?! Shoppat har jag också hunnit med, under våren inhandlades det bebiskläder för fulla muggar! Och shoppingen till Mammi har inte vart prio 1 då magen var tjock som en badboll (=inga kläder sitter bra) och efteråt har det vart mage á la bulldeg (samma sak här..). Efter jag ammat färdigt ska ett par kilo rasa av mig, då blir det roligare att shoppa kläder! :)

 

 

 

 

 

Fortsatte att läsa på BTH under vårterminen för att under hösten hoppa på Kriminologi via Högskolan i Gävle. (I skrivande stund är jag inne på sluttampen av denna utbildning, allt godkänt och klart hittills! Tji fick ni som inte trodde jag skulle klara av det. Och ni som faktiskt trodde på mig; Merci, tack! :) )

Under året som gått finns det en trip som är värd att lägga på minnet; Universeum. Vi hade en riktigt bra dag och fick uppleva massor. Ett besök under kommande år är givet!

 

Vilket fantastiskt ”Pluttis”-år detta har varit! Det är enorma framsteg som Pluttis har gjort och jag har fått den stora äran att närvara/uppleva dessa. Jag är såååååååå stolt över min älskling! Exempelvis slutade Pluttis med blöja under årets första halva. Visst har det förekommit en och annan olycka på vägen men helt ärligt; för vilka barn inträffar icke det? H*n är så fantastiskt duktig!!! Detta året var även det året som Pluttis började på dagis. Ett stort steg för både mamma och barn. Det hela har gått super och vi båda trivs med både personal & barn. :) Detta år har bjudit på många goa skratt och minnen!!! Dessutom var detta ett mycket speciellt år för Pluttis; Pluttis fick ett syskon!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under första halvåret låg Mini ”inbakad” i tjocka magen och gottade sig. Den 22 Juni, kl.17.03 kom Mini till världen i all världens fart! Så älskad, från första stund. Nu är h*n redan ½ år gammal och har lärt sig hur mycket som helst! Att vara mamma till (även) detta barn är helt fantastiskt!

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Allmänt babbel, Shopping, Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.