Pluttis goes fotograf ;)

Morfar, Skrållan, jag, julgran och pepparkakshus.

Pluttis har fotat järnet! Kameran följer med överallt; det ska fotas när Pluttis leker, äter, klär på sig, borstar tänder.. Finns liksom inget som INTE kan fotas. HAHA! Underbara unge! <3

Dock fasar jag för när Pluttis ska fota mamma; Mamma sitter på toa, mamma klär på sig, mamma duschar osv. Gäller att ha lite koll på vilka foton som finns i kameran OM Pluttis skulle få för sig att visa upp sina superduper – fotografier :P

This entry was posted in "Pluttis". Bookmark the permalink.

2 Responses to Pluttis goes fotograf ;)

  1. Amelie says:

    Fina kort! :D
    Tack för tipset! Men jag fattar inte riktigt en sak… skickas det hem atomatiskt eller behöver jag inte typ kryssa för att jag vill ha det eller något… Jag hittade ingenting sånt det stog bara att det skickas hem om fyra veckor… :S

  2. Amelie says:

    Haha ok. Tack så mycket i alla fall! :D