”Rätt gött faktiskt”

Det jag pratar om är såklart vädret. Solen kikar fram litegrann och termometern visar på hela -11´C. Jag tog t.o.m på mig mössa idag *kors i taket* när vi skulle kila iväg till dagis. På vägen dit insåg jag att det inte alls var så farligt kallt så jag tog av mig den. Bättre att ta på sig för mycket innan man går ut än att komma ut och inse att man tog på sig alldeles för lite..

Under dagen kommer det upp bilder på det som pysslades ihop igår eftermiddag på dagis. Dock påbörjade Pluttis allt pysslande helt suveränt (precis som alla andra barn) men efter ca: 18 sekunder ;) så struntade barnen i pysslandet o stojjade omkring istället. Mammi fick avsluta allt pyssel. Haha! Vi hade en trevlig eftermiddag på dagis med gott julfika och mycket surrande mellan oss föräldrar. En eloge till dagiset som anordnar sånt här!

This entry was posted in "Pluttis", Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

Comments are closed.