Summer time is over.

Precis som rubriken lyder är sommartiden numera över. I natt ställdes klockan tillbaka 1 timme. (Oj, vad många som missat det o genast sprang iväg nu..?) Haha. Jag har som vana att alltid ställa om klockan när jag vaknar.

Det första ”Pluttis” gjorde när h*n vaknade idag var att springa o hämta pruttkudden. Ja, ungen har humor. (Ganska ”kass” humor – precis som sin mamma! *lol*). Frukosten åts i soffan idag. Har ni hört?! Ja, idag är en slapp-dag för mig och barnen. Vi skall göra så lite det bara går – leka och ta det lugnt. Veckan som gått har vart fylld med fart och fläkt och ibland behöver man en ”time out”, en dag att bara vara på. Vad ska ni göra en söndag som denna?

This entry was posted in "Pluttis", Allmänt babbel. Bookmark the permalink.

One Response to Summer time is over.