Snörvel för hela slanten..

”Mini” har under ett par dagar nu vart kraftigt förkyld. I tisdags hade älsklingen sin första feber (ja h*n har haft feber 1 gång innan men då var de pga vaccinationen så det räknas icke som ”feber”). Nåja. Febern kom..och gick över! Åh så skönt. Inte lätt att vara såå liten o sjuk. :( Men snuvan sitter då i och vill inte ge med sig.. Brsötmjölk/koksalt & nezeril är vad som sprutas in i näsan för tillfället samt huvudet hålls konstant i högt läge. ”Du gör allt som man ska” sa tanterna på linjen (sjukvårdsrådgivningen). Jahopp. Bara att ta det för vad de är o fortsätta. Hoppas bara det släpper snart.

Idag är det ”Pluttis” kalas på dagis. Glassen lämnade ”Pluttis” över till fröken och var så stolt så. Äntligen är det ”Pluttis” tur att bjuda barnen. (Detta är något som h*n verkligen har sett fram emot att göra). När jag (&”mini”) lämnat busungen ”Pluttis” på dagis knallade vi iväg på en promenix. Skönt att röra lite på sig innan det är dags för ytterligare plugg. :)

This entry was posted in "Mini", "Pluttis", Skola. Bookmark the permalink.

Comments are closed.