Grattis <älskade> ”Pluttis” på 3 års dagen!

Idag är banne mig ingen vanlig dag, för det är ”Pluttis” födelsedag! *hurra hurra hurra*

Att jag för tre år sedan klämde ut en bebis på nästan 4,4 kg..som med åren har gått o blivit en bamse stor <älskling>. Oj oj. Lyckan över att ha blivit just ”Pluttis” mamma är lika stor (om inte tusen gånger större) idag som den var då, för tre år sedan.

Imorse, kl. 06:11 klamapdes det in i sovrummet med försök till sång (ja må h*n leva). ”Pluttis” var lite segstartad idag men fick verkligen eld i baken då h*n såg alla paket. Det var inte 5 paket direkt..Haha. En hel HÖG. (Så går det när man samlar på sig paket lite här o där, köper mer och mer. Haha). Det är ju så; man vill ge sina barn allt och lite till. Men nått stopp måste ju finnas?! Efter öppnandet av paket rusade Pluttis ut ur sovrummet och in i köket; Tååååårtaaa mamma, tiiiiittta! Vi smockade i oss tårta, lekte med de nya leksakerna o begav oss senare till dagis.

Vi har haft en toppen dag! Verkligen :) O jag vill passa på att tacka alla som skickat grattis sms/ringt/mailat osv. TACK!

Imorgon är det kalas för heeela slanten. Nu; baka kaka. *hihi*

This entry was posted in "Pluttis". Bookmark the permalink.

2 Responses to Grattis <älskade> ”Pluttis” på 3 års dagen!

  1. Fanny says:

    Har nu en rolig tävling på bloggen :) Var gärna med! http://faannys.blogg.se/2010/october/tavling.html#comment

  2. Amelie says:

    Grattis vännen! <3

    Den 21 kl 16 ska jag ha ett Me&I party här hemma. Det hade vart jätteroligt om du kunde komma! Jag bjuder på fika! Kramar